4,6
Van 1147 Proven Expert reviews

Anti-goksponsoring voor amateurvoetbalclubs

SPONSORWENSEN INDIENEN

Bijna elke voetbalclub in de Eredivisie wordt gesponsord door een aanbieder van kansspelen of sportweddenschappen. Wij van het consumentenrechtkantoor Goldenstein Legal willen graag een tegenwicht vormen tegen deze activiteiten en zoveel mogelijk amateurvoetbalclubs ondersteunen als onderdeel van een antigokcampagne. Op deze manier willen wij de aandacht vestigen op het feit dat bijna alle grote gokaanbieders al jaren illegaal opereren in Nederland en dat gedupeerde consumenten hun verliezen van illegaal online gokken kunnen terugvorderen.

Bijna alle aanbieders van sportweddenschappen en gokken waren jarenlang illegaal in Nederland

Getroffen consumenten kunnen hun verliezen bij online gokken en wedden met terugwerkende kracht tot twintig jaar terugvorderen

Wij van Goldenstein Legal willen de aandacht vestigen op deze kwestie als onderdeel van een sponsorcampagne voor amateurvoetbalclubs

Elke club van 18 jaar en ouder kan contact met ons opnemen als ze geïnteresseerd zijn

Vul nu het formulier in en stuur je sponsorwensen op

De achtergrond van de anti-gokcampagne van Goldenstein Legal

Bij Goldenstein Legal helpen we consumenten uit heel Nederland om hun verliezen door illegaal online gokken en sportweddenschappen volledig terug te vorderen. De bevoegde rechtbanken hebben onze klanten al in meermaals in het gelijk gesteld en ons succespercentage is bijna 100 procent.

Er bestaan vorderingen tot terugbetaling omdat de meeste online gokaanbieders in dit land al jaren actief zijn zonder Nederlandse licentie en dus illegaal zijn. Dit is ook een reden tot bezorgdheid omdat deze bedrijven zich niet hielden aan de strenge regels voor bescherming tegen gokverslaving en overmatige schuldenlast. Daarom was en is het risico om verslaafd te raken aan gokken en grote sommen geld weg te gokken bijzonder hoog bij niet-geautoriseerde aanbieders.

Aangezien de meeste illegale gokaanbieders geloofwaardig beweren dat ze legaal zijn in Nederland, realiseren veel getroffen gokkers zich niet eens dat ze deelnemen aan illegaal gokken. Daarom willen we in het kader van een sponsorcampagne voor amateurvoetbalclubs de aandacht van het publiek op deze kwestie vestigen en tegelijkertijd een voorbeeld stellen tegen illegaal gokken. Eerlijk spel kan alleen bestaan als iedereen zich aan de regels houdt. Bijna de hele gokindustrie heeft echter de wet overtreden uit pure winstbejag.

Wil je met je club deelnemen aan de campagne omdat je een nieuwe outfit of geld voor een andere investering nodig hebt? Vul dan gewoon het onderstaande formulier in en laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen. We nemen dan contact met je op om de volgende stappen te bespreken.

Vragen en antwoorden

Aan welke eisen moet ik als vereniging voldoen om gesponsord te worden door Goldenstein Legal in het kader van de anti-gokcampagne?
Welke kosten dekken jullie?
Wat voor bedrijf is Goldenstein Legal?
Wat wil Goldenstein Legal precies onder de aandacht brengen als onderdeel van de sponsorcampagne?
Zijn er uitspraken die de bestaande vorderingen tot terugbetaling bevestigen?
Welk financieel risico nemen gokkers wanneer ze hun verliezen terugvorderen bij een juridisch kantoor?
Steunen jullie alleen succesvolle amateurvoetbalclubs?
Worden alleen teams uit een bepaalde regio gesponsord door Goldenstein Legal?
Sponsoren jullie ook jeugdclubs?
Hoe werkt de samenwerking tussen een voetbalclub en Goldenstein Legal?
Steunen jullie ook sportclubs die actief zijn in andere sporten dan voetbal?