Over het kantoor

Bij Goldenstein hebben wij ons met succes gespecialiseerd in de afdwinging van consumentenrechten. In Nederland, Duitsland en Oostenrijk vertegenwoordigen wij talloze consumenten bij het terugvorderen van hun gokverliezen van illegale online gokbedrijven. Aangezien het aanbieden van online kansspelen in Nederland de afgelopen jaren volledig verboden was, hebben gedupeerde spelers het recht om hun verloren inzet terug te vorderen van de illegale aanbieders.

Daarnaast hebben wij een leidende rol gespeeld bij de civielrechtelijke afhandeling van het dieselschandaal. In deze zaak hebben wij de eerste baanbrekende uitspraak in Europa verkregen in verband met schadeclaims tegen VW, waardoor miljoenen voertuigeigenaren rechtszekerheid hebben gekregen. Wij ondernemen ook gerechtelijke stappen tegen andere verantwoordelijke autofabrikanten om onze cliënten te helpen schadevergoeding te verkrijgen.

Ons team van deskundigen adviseert u graag over uw juridische mogelijkheden en ondersteunt u bij het afdwingen van uw civiele vorderingen.

Het kantoor Goldenstein

Ons competente team werkt altijd aan manieren en oplossingen om de juridische claims van consumenten uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk snel en zonder kostenrisico voor onze cliënten succesvol af te dwingen. Met innovatieve IT-oplossingen stimuleren wij de vooruitgang van de legal tech markt en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de modernisering van het rechtssysteem.

Succesvol consumentenrechtkantoor
Wij hebben al meer dan 65.000 cliënten succesvol geholpen met het afdwingen van hun vorderingen.
Eenvoudige processen
Op onze website kunt u in enkele minuten uw juridische claims controleren. Als u geïnteresseerd bent, adviseert ons team van deskundigen u vervolgens gratis over uw juridische mogelijkheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat de tijd en moeite die van u wordt verwacht, zo beperkt mogelijk zijn.
Geen kostenrisico voor u
Wij werken samen met procesfinanciers die uw juridische kosten dekken. Er is geen financieel of enig ander risico voor u.

 

Wij combineren onze jarenlange ervaring in de juridische sector met het beste uit de digitale wereld. Onze uitgesproken ambitie is om de digitalisering van de juridische sector mede vorm te geven en op dit gebied een voortrekkersrol te vervullen. Door onze processen te optimaliseren kunnen wij onze diensten makkelijk toegankelijk maken voor consumenten in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Ook u kunt uw juridische aanspraken op het gebied van online gokken op een ongecompliceerde, vrijblijvende en kosteloze manier controleren door middel van onze snelle online check. Daarna heeft u de mogelijkheid om door ons team van deskundigen geadviseerd en bijgestaan te worden bij het afdwingen van uw rechten.

U kunt uw documenten eenvoudig digitaal of per post naar ons toesturen. Onze experts zorgen er altijd voor dat uw rechten op een ongecompliceerde manier worden afgedwongen. Natuurlijk profiteert u tegelijkertijd van een hoog niveau van expertise in het consumentenrecht en ons slagingspercentage van bijna 100 procent. Wij weten precies hoe wij de vorderingen van onze cliënten met succes kunnen doen gelden.

Ook u kunt profiteren van onze expertise

Meer dan 65.000 consumenten profiteren al van onze snelle en ongecompliceerde afdwinging van hun consumentenrechten. Controleer ook uw vorderingen en geef ons opdracht om uw rechten af te dwingen tegen illegale online gokaanbieders – eenvoudig, snel en veilig!

FAQ

Waarom zou ik mijn consumentenrechten laten afdwingen door consumentenrechtkantoor Goldenstein?
Hoe kan ik zonder risico mijn rechten afdwingen?
Heb ik als cliënt een direct aanspreekpunt bij het kantoor?
Ben ik niet één van de vele cliënten van kantoor Goldenstein?
Werken jullie samen met rechtopwet.nl?